Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Ceas Crystal Luxury

450 Lei 350 Lei
Economisesti: 100 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: AL2887 Ai nevoie de ajutor? 0784.204.166
La achizitionarea acestui produs primiti 17 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Ambalare de Lux
  • Avantajele Borealy
  • Review-uri (0)

Beneficii:

Oferiţi măsura propriului dumneavoastră simţ artistic printr-un cadou plin de rafinament, dedicat domnilor pasionaţi de ceasuri şi obiecte de decor remarcabile prin calitate, frumuseţe şi exclusivism. Oferiţi un ceas făurit din cristal de calitate superioară! Util şi cu o mare valoare decorativă, acest elegant ceas va înnobila cu un plus de stil şi eleganţă încăperea în care este aşezat, reflectând gusturile deosebite, rafinamentul şi adicţia nobilă pentru frumuseţe ale destinatarului.

Avantaje:

Rama ceasului este reliefată sub forma unui dreptunghi cu margini fin stilizate, punând astfel în evidenţă cadranul rotund ce oferă privirii mecanismul de funcţionare. Orele sunt reprezentate prin cifre romane, aspect ce imprimă ceasului puternice accente clasice, armonios îmbinate cu modernitatea ramei din cristal. Ceasul Crystal va înnobila orice interior – fie acesta birou, living sau bibliotecă şi devine expresia stilului şi rafinamentului posesorului său.

Caracteristici:

Mărime: Lungime - 15 cm; Lăţime - 14, 5 cm;

Povestea cadoului:

Această bijuterie decorativă demonstrează că timpul este cel puţin la fel de preţios ca emoţia pe care un cadou trebuie să o producă destinatarului său. Mecanica fină, pusă în valoare prin designul deosebit al aceasului, materialele din care este confecţionat, finisajul desăvârşit şi estetica remarcabilă denotă pasiune pentru instrumentele timpului şi iubire pentru tot ceea ce este, cu adevărat, frumos.  

 

 

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați:



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!