Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Set 2 suporturi pentru carti Gold Elephant

Borealy
220 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: GP06 Ai nevoie de ajutor? 0784.204.166
La achizitionarea acestui produs primiti 11 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Ambalare de Lux
  • Avantajele Borealy
  • Review-uri (0)
Un cadou select, pentru o persoana care apreciaza cadourile cu aspect clasic si deosebit! Este un suport de carti original, cat si un obiect de decor potrivit pentru orice birou elegant de lucru. Pasionatii de carti vor aprecia designul rafinat, suportul fiind format dintr-un elefant. Piesa poate fi amplasata la capatul unui raft cu carrti sau pe birou.
 

uport pentru carti din lemn

Culori:auriu

Material: rasina

Dimensiuni:23x10x20cm

Elefantul este considerat a fi un animal extrem de moral. Oamenii cred de asemenea că elefantul cunoaște sensul de recunoștință deoarece legenda spune că un om care a vindecat rănile unui elefant a fost recompensat de acesta cu fildeșul sau când omul a fost bolnav la rândul lui. Elefantul este unul dintre cele mai prețioase animale ale Budismului și se spune că este una din cele șapte comori. Se crede că lumea este așezată pe spatele unui elefant.

În general elefantul este un important simbol Feng Shui. El se plimbă în liniște cu picioarele masive și întruchipează vitalitatea, longevitatea, devotamentul, puterea și înțelepciunea. De asemenea Elefantul mai simbolizează și succesul. În cazul în care este provocat, Elefantul nu va ezită să arate cine este mai puternic.

Trompa elefantului este încărcată de simbolistică. Este folosită într-o varietate de utilizări-de la consumul de alimente, culesul lor până la salutul prietenilor și alungarea inamicilor. În majoritatea cazurilor, Elefantul Feng Shui este întruchipat cu trompa în sus, acest lucru simbolizând norocul bun.

Elefantul ca simbol Feng Shui al PROTECȚIEI:

Datorita rezistenței sale și a a puterii fizice, elefantul simbolizează puterea și stabilitatea. Adesea se pot observa o pereche de elefanți la intrările clădirilor asiatice, templelor sau a birourilor.
Spre deosebire de Câinii Fu (un remediu foarte popular pentru protecție), elefanții dau un sentiment de respect și umanitate, dar nu le scade puterea și rezistenta. Pentru a putea folosi întreaga lor protecție, puteți amplasa un cuplu de elefanți la intrarea principala de o parte și de alta a ușii(stânga-dreapta). Dacă îi amplasați în casa, îi puneți cu fata înspre casă, și dacă sunt amplasați în exterior, trebuie sa stea cu fața înspre exterior. Astfel beneficiați de puterile lor protective.

Elefantul ca remediu Feng Shui pentru SUCCES:

Elefanții sunt considerați ca un simbol de noroc din mai multe motive, cele mai multe provenind din folclorul vechi precum și din religia și mitologia indiana. Pentru a putea fi folosiți ca un remediu pentru succes este necesar ca întotdeauna Elefanții sa aibă trompa ridicata, deoarece permite energiei norocoase sa fie dispersata în întreaga casa sau la birou. Elefantul auriu este simbolul pentru norocul familiei, de comunicare în cadrul familiei, putere, judecata, noroc de longevitate și prosperitate în general.
Elefantul ca remediu Feng Shui pentru ÎNȚELEPCIUNE ȘI CUNOAȘTERE:

Elefantul este unul dintre animalele sacre în budism precum și în mitologia indiana. Acest simbol poate fi amplasat pe masa de studiu al copilului dumneavoastră, precum și în camera de zi pentru a activa energia de studiu și curiozitate. Elefanții emit bunătate și rezistență și nu există casă ce nu poate beneficia de puterile miraculoase ale elefanților și de energia minunată ce o emit.

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați:



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!