Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Geantă Pompadour Rose Cacharel

Cacharel
525 Lei 195 Lei
Economisesti: 330 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: PLA-CEB323 Ai nevoie de ajutor? 0784.204.166
La achizitionarea acestui produs primiti 9 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Ambalare de Lux
  • Avantajele Borealy
  • Review-uri (0)

Beneficii:

Deşi geanta este, prin definiţie, indispensabilă oricărei femei, acest accesoriu fashion semnat de reputata casă franceză Cacharel completează cu stil şi rafinament orice ţinută feminină casual sau office, etalând preferinţele şi gusturile alese ale purtătoarei.

Avantaje:

Geanta Pompadour Rose Cacharel este realizată din piele ecologică de calitate superioară şi se evidenţiază prin formă, mărime şi cromatica de o eleganţă clasică, ce îmbină cu bun gust nuanţe de alb si roz. Geanta este foarte încăpătoare, îmbinând admirabil stilul cu funcţionalitatea, fiind astfel perfectă pentru o doamnă sau domnişoară cu stil de viaţă activ. Geanta Pompadour Rose este ideală pentru birou, shopping, plimbări sau călătorii, dimensiunile sale permiţând păstrarea tabletei, notebook-ului, telefonului, fardurilor, portofelului etc. în interiorul său. Nu în ultimul rând, semnătura brand-ului Cacharel de pe exteriorul său certifică şi etalează exclusivismul acestei genţi de firmă.

Caracteristici:

Material: Piele ecologică;

Culoare: alb roz

Mărime: Înălţime – 38,5 cm; Lungime – 38,5 cm; Grosime – 8,5 cm;

Ţara de provenienţă: Franţa;

Brand: Cacharel.

Povestea cadoului:

Se spune că geanta unei femei vorbeşte de la sine despre stilul, personalitatea şi calitatea posesoarei sale, despre rafinamentul sau nonconformismul său. Fiind un element definitoriu al întregii apariţii, geanta reprezintă o investiţie majoră pentru orice doamnă sau domnişoară, astfel încât tot ceea ce accesoriul mărturiseşte despre posesoarea sa să fie în avantajul acesteia. Geanta Pompadour Rose, semnată de brandul francez Cacharel, recomandă femeia rafinată, activă şi independentă, adeptă a bunului gust şi a stilului clasic, pe scurt – o veritabilă lady!

Povestea brand-ului:

Brand-ul francez de fashion Cacharel a fost fondat în anul 1958 de către Jean Bousquet, iniţiat în lumea modei încă de mic, fiind fiul unui apreciat negustor de maşini de cusut. Deşi a absolvit studii universitare de profil tehnic, Jean Bousquet a intrat în universul fashion prin crearea de piese vestimentare ce au marcat un succes răsunător, cosmeticele şi parfumurile de lux consolidând reputaţia brand-ului Cacharel. Designeri de renume mondial, precum Emanuelle Khanh, Atsuro Tayama, Coco Zoé sau Lolita Lempicka şi-au adus aportul la urcarea numelui Cacharel pe podiumurile fashion internaţionale. Stilul Cacharel mizează pe confort, naturaleţe, feminitate, culoare, romantism şi, implicit, pe conceptul de prêt-a-porter.

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați:



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!