Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Cadou Husă Telefon piele naturala şi Pix Genesis Cerruti 1881 Desk

Cerruti 1881
800 Lei 390 Lei
Economisesti: 410 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: ALI465 Ai nevoie de ajutor? 0784.204.166
La achizitionarea acestui produs primiti 19 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Ambalare de Lux
  • Avantajele Borealy
  • Review-uri (0)

Beneficii:

Reputatul brand Cerruti oferă destinatarului său doua accesorii de designer, indispensabile activităţii de zi cu zi şi menite să confere un plus de stil oricărei ţinute masculine. Calitatea înaltă şi manufactura impecabilă a husei şi liniile clasice ale pixului vor evidenţia rafinamentul masculin şi vor sublinia atenţia pentru detalii şi profesionalismul purtătorului.

Avantaje:

Fineţea şi calitatea pielii naturale negre din care este realizată husta Cerruti pentru telefon au avantajul de a proteja suprafeţele sensibile ale telefoanelor inteligente. În plus, maleabilitatea şi flexibilitatea husei au avantajul de a o modela după forma telefonului precum o mănuşă. Nefiind voluminoasă, husa Cerruti din piele naturală neagră şi cu numele producătorului ştanţat pe suprafaţa exterioară va proteja telefonul chiar şi când acesta este păstrat în buzunarul hainei sau pantalonilor. La rândul lui, pixul Cerruti 1881, cu corp din alamă şi evidenţiat prin contrastul dintre lacul negru şi accesoriile argintii, asigură fluiditatea şi calitatea impecabilă a scrierii, etalând, totodată, preferinţele exclusiviste ale posesorului în materie de accesorii.

Caracteristici:

Setul cadou Cerutti este format din:

- Husă de telefon;

- Instrument de scris;

Material: Piele naturală, alamă;

Culori: Negru, argintiu;

Mărime etui: Lungime - 13,8 cm; Lăţime - 8 cm;

Mărime instrument de scris: Lungime - 13,5 cm; Lăţime - 1 cm;

Ţara de provenienţă: Italia;

Brand: Cerruti.

Povestea cadoului:

Telefoanele moderne sunt gadgeturi vitale oricărui businessman, funcţiile şi informaţiile ce le păstrează mereu la dispoziţia posesorului fiind esenţiale activităţii de zi cu zi. Deoarece deteriorarea acestora ridică grave probleme posesorului, brand-ul Cerruti 1881 a creat husa din piele naturală inclusă în acest cadou, oferind nu doar protecţie telefoanelor ci şi o prezentare rafinată, pe măsura gentlemanilor puternici şi cu gusturi educate în materie de accesorii masculine. Instrumentul de scris Cerruti amplifică utilitatea acestui select cadou, oferindu-i destinatarului său privilegiul de a etala un accesoriu de colecţie ori de câte ori participă la întruniri de afaceri, ia decizii sau semnează un contract important. Clasic, exclusivist şi de o calitate ireproşabilă, setul cadou de lux Genesis Cerruti 1881 completează cu un plus de stil imaginea fără cusur a oricărui domn remarcabil, orientat spre succes!

Povestea brand-ului:

În lumea accesoriilor fashion, Cerruti este un nume care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Istoria acestui brand italian a început în anul 1881, când a fost fondată fabrica de textile Lanificio Fratelli Cerruti. 69 de ani mai târziu, Nino Cerruti a preluat conducerea afacerii de familie, modernizând-o şi creând propria sa linie de articole de lux pentru bărbaţi. În prezent, Cerruti comercializează ceasuri, bijuterii şi articole din piele în întreaga lume, bucurându-se de o largă apreciere graţie eleganţei clasice cu care îşi abordează creaţiile.

Cerruti Nino, cunoscut drept mentor al lui Giorgio Armani şi creatorul ţinutelor Juliei Roberts în celebrul film „Pretty Woman”, a semnat totodată vestimentaţii din filme precum „Bonnie and Clyde” şi „Basic Instinct” (cine nu şi-o aminteşte pe superba Sharon Stone în scena interogatoriului, când îmbrăcată în provocatoarea ei rochie albă îşi trece picior peste picior…?). Alţi câţiva actori celebri îmbrăcaţi în filme de casa Cerruti 1881 sunt Michael Douglas, Denzel Washington, Jack Nicholson, Tom Hanks, Bruce Willis, Robert Redford, Harrison Ford, Al Pacino sau Jean Paul Belmondo.


PERSONALIZARE:

Produsul presupune doua modalitati disponibile de personalizare:

- placuta gravata cu mesajul dorit de dvs., care se poate aplica pe caseta setului de cadou. Culori disponibile: aurie sau argintie. Serviciu oferit gratuit.

- gravare cu laser direct pe husa de telefon. Cost suplimentar: 25 lei/ suprafata

 

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați:



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!