Pralinele Leonidas sunt realizate intotdeauna dupa metodele traditionale, folosindu-se numai cele mai bune ingrediente: 100% unt decacao pentru invelis, ingrediente naturale precum unt si smantana proaspete, si delicatese precum alune din Turcia, cirese Morello din Périgord, migdale din Italia, nuci din Grenoble. Pe scurt, cele mai bune ingrediente care se pot gasi in toata lumea.Pentru a putea garanta prospetimea si compozitia exceptionale, Leonidas a introdus un sistem de control al calitatii sofisticat, folosind ultimele tehnologii in domeniu.In timpul primei sale excursii in Belgia, Leonidas Kestekides, cofetar instalat in SUA, prezinta produsele sale si intampina de la bun inceput un foarte mare succes. Tinarul Leonidas Kestekides ia parte in calitate de membru al delegatiei Greciei la expozitia universala de la Bruxelles in 1910 si la expozitia internationala de la Ghent in 1913, unde primeste medalia de bronz, respectiv medalia de aur pentru dulciurile din ciocolata si prajiturile lui. Ideal ca si
Cadouri Craciun.