Borealy.ro Premiu GPEC 2011, 2014 si 2015
 
 
Cosul meu (gol)
 

Set Descending Direction

Bijuterii Mireasa

Vezi ghidul de selectie

Aur alb, aur roz, pietre de cristal alăturate în modele complexe, perle, coliere statement, cercei candelabru, brăţări ţesute cu cristale Swarovski, designuri retro, broderii şi dantele preţioase, extravaganţă, lux şi rafinament la cote înalte – acestea sunt cuvintele cheie ale colecţiei Borealy de bijuterii pentru mireasă. Alege să fii sclipitoare în cea mai frumoasă şi importantă zi a vieţii tale! Descoperă bijuteriile Borealy pentru nuntă şi îndrăzneşte să străluceşti precum o regină!

LIVRARE ASTAZI !
CAUTATI UN CADOU DE ULTIMUL MINUT?
Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de
LIVRARE ASTAZI !
Set Descending Direction

Ghid pentru alegerea bijuteriilor de mireasă


Cel mai important moment din viaţa de cuplu, nunta, este şi cea mai oportună ocazie pentru ca mireasa să se evidenţieze drept cea mai frumoasă femeie. Rochia de mireasă, pantofii, coafura sunt gândite şi alese cu atenţie cu mult înainte de marea zi a nunţii. Aceeaşi atenţie trebuie acordată şi accesoriilor preţioase ce vor desăvârşi înfăţişarea miresei şi fără de care aceasta ar străluci precum o noapte fără stele. Vă invităm să descoperiţi colecţia Borealy de bijuterii pentru mirese, alese cu grijă astfel încât să întrunească deopotrivă strălucire, preţiozitate, lux şi originalitate. În continuare, venim în întâmpinarea viitoarelor norocoase mirese cu câteva sfaturi privind alegerea accesoriilor preţioase, în funcţie de stilul şi personalitatea destinatarei.

 

Mireasa clasică


Adepta acestui stil va opta pentru bijuterii cu design tradiţional şi va miza pe bijuteriile care, indiferent de trend, rămân în vogă. Firea sa conservatoare va saluta mai degrabă bijuteriile din metale şi pietre preţioase cu design clasic, precum şiragurile din mărgăritare albe, colierele simple din argint sau aur sau cerceii de dimensiuni mici înspre medii. O sugestie de mare efect pentru domnişoarele conservatoare este asocierea colierului cu brăţara Incomparable Brilliant.

 

 

Mireasa romantică


Sentimentală şi plină de senzualitate, această mireasă va alege bijuteriile care transmit emoţii. Accentele romantice şi reprezentările în preţios ale naturii, sub formă de flori, spre exemplu, vor spori strălucirea frumoasei mirese. Aceasta va prefera să îşi pună în valoare atuurile prin bijuterii rafinate, precum seducătorii cercei candelabru sau preţioase coliere din perle, cum este cel inclus în setul Venice Pearls by Borealy. De asemenea, setul Garden Wedding by Borealy, însumat dintr-un superb colier şi cercei de inspiraţie florală, va completa, cu nobleţea aurului alb, alăturat cristalelor Swarovski negre şi mugurilor roz, imaginea miresei romantice, aureolată cu o strălucirea voluptoasă a celor mai frumoase bijuterii.

 

Mireasa glamour


Încrezătoare în propriile virtuţi şi la curent cu noutăţile în materie de bijuterii, mireasa glamour va alege să strălucească la superlativ în ziua nunţii sale. Inspirată de ultimele tendinţe ale bijuteriilor etalate pe covoarele roşii ale marilor evenimente show-biz, femeia glamour va fi o mireasă decupată, parcă, din revistă. Bijuteriile somptuoase,  extravagante, preţioase, pline de strălucire şi voluminoase sunt pe ordinea de zi în preferinţele acestei femei. Setul Hypnotic by Borealy, alcătuit din colier şi cercei, va inspira atitudinea miresei glamour, adeptă consacrată a stilului haute-couture.

 

Mireasa modernă


Stilată şi deschisă spre tot ceea ce este nou, femeia modernă va şti să-şi accesorizeze rochia de mireasă cu bijuterii originale, ale căror design-uri sunt inspirate de ultima modă de pe catwalk. Notele romantice, glamour, retro şi clasice se întrepătrund cu modernitatea, dând naştere unor bijuterii pe gustul femeii independente, de carieră şi care mizează pe succesul obţinut prin forţe proprii. Setul Dantelle by Borealy, însumat din colier, cercei, brăţară şi inel, reprezintă o opţiune completă de accesorizare pentru mireasa modernă şi stilată a prezentului.

 

Mireasa regală


Prinţesa zilelor noastre trebuie încoronată cu luxul şi strălucirea celor mai frumoase diademe. Şi, pentru că nobilele tiare au darul de a transforma radical până şi cea mai simplă ţinută, am însumat pentru dumneavoastră o vastă colecţie de diademe, cu modele clasice sau tip agrafă,  îmbrăcate în metale nobile şi încrustate cu cristale sclipitoare de către maeştri bijutieri. Vă invităm să o descoperiţi pe îndelete şi să vă revendicaţi coroana preferată, aureolându-vă apariţia cu graţie şi roialitate.

Alături de voi construim amintiri de-o viaţă, împreună dăruim emoţii.

 

Borealy – Cadouri de Lux