Borealy.ro Premiu GPEC 2011, 2014 si 2015
 
 
Cosul meu (gol)
 
Set Descending Direction

Bratari

Bratari

Vezi ghidul de selectie

Vă invităm să descoperiţi colecţia de brăţări preţioase Borealy, unde diversitatea modelelor, luxul metalelor preţioase, precum aurul alb, aurul galben, aurul roz, platina, argintul, rodiul şi cele mai seducătoare cristale şi perle se împletesc cu emoţia şi splendoarea celor mai strălucite cadouri! Brăţări moderne, glamour, clasice sau romantice vă stau la dispoziţie pe rafturile virtuale Borealy, pentru ca dumneavoastră să puteţi alege bijuteria perfectă!
LIVRARE ASTAZI !
CAUTATI UN CADOU DE ULTIMUL MINUT?
Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de
LIVRARE ASTAZI !
Set Descending Direction

Ghid pentru alegerea brăţării


Dată fiind diversitatea modelelor de brăţări - dintre care unele decorate cu splendide pietre preţioase în design-uri elaborate, altele aşternând cu fineţe şiraguri de diamante sau perle pe încheietura purtătoarei, altele moderne - făurite din piele cu inserţii din metale nobile, alegerea unei singure bijuterii devine o dificilă provocare, mai ales dacă dorim să oferim în dar accesoriul ales. Pentru a vă fi mai uşor să vă decideţi asupra unui model de brăţară, vă oferim în continuare câteva sfaturi pentru alegerea bijuteriei ideale.

 

Alegerea brăţării pentru adepta stilului clasic


Brăţările „tenis” sunt un must have în colecţiile preţioase ale doamnelor şi domnişoarelor de o eleganţă clasică, uşor de integrat atât în ţinutele pentru birou cât şi în outfit-urile de seară sau de ocazie. O astfel de doamnă sau domnişoară pune accent pe calitate, optând cu precădere pentru bijuterii realizate din materiale preţioase, respectiv înnobilate cu aur, argint, diamante şi perle. Versatile şi de un rafinament atemporal, brăţările tenis din colecţia Borealy vor măguli aşteptările femeii conservatoare, brăţările Tennis Clasic, Tennis Channel sau Tennis S Classic Simulated Diamonds by Borealy fiind alegeri ce vor stârni admiraţia şi preţuirea destinatarei.

 

Alegerea brăţării pentru femeia glamour, sexy şi seducătoare


O astfel de femeie are întotdeauna încheietura mâinii împodobită cu o splendidă bijuterie, fie aceasta brăţară sau un ceas fin. Dat fiind faptul că femeia glamour nu face nicicând rabat de la strălucire, o brăţară supradimensionată, lată şi îmbrăcată în aur galben o va încânta întotdeauna. Brăţara Cuff Bangle Statement Golden, placată cu aur galben, sau modelul Cuff Bangle Statement Glam – ideală pentru un outfit casual-chic sunt două exemple de bijuterii care vor complimenta stilul doamnelor şi domnişoarelor seducătoare din viaţa dumneavoastră.

 

Alegerea brăţării pentru femeia individualistă, independentă şi nonconformistă


Femeia ce se înscrie în acestă tipologie va prefera accesoriile casual, precum cele realizate din piele naturală, cu sau fără împletituri şi discret decorate cu detalii preţioase. Spre exemplu, brăţara Brown Leather & Silver Accents se potriveşte unei largi palete de stiluri şi ţinute moderne. Se asortează cu poşeta maro din piele a femeii şi va completa cu succes outfit-urile elegante, de zi, casual sau sport. Va oferi un aspect stilizat purtătoarei, indiferent de sezon şi de evoluţia tendinţelor în modă.

 

Alegerea brăţării pentru iubita, partenera de viaţă


Dacă sunteţi în căutarea unui accesoriu preţios pentru femeia iubită, brăţările cu design-uri romantice şi decoraţiuni în formă de inimă se dovedesc mesagerele ideale ale intenţiilor şi sentimentelor dumneavoastră. O delicată brăţară, îmbodobită cu un cristal alb, translucid şi cu tăietură în formă de inimă, garnisită cu sclipirile a alte zeci de cristale Swarovski Elements, precum brăţara Bangle Love, va topi cu a sa strălucire inima iubitei. La fel şi brăţara Inimă by Borealy, placată cu aur alb şi cu un model ce înlănţuie preţioase inimi - simboluri ale dragostei.

 

Alegerea brăţării pentru femeia visătoare şi romantică


Design-urile inspirate din magicul univers al naturi, cu motive florale, cu fluturi transpuşi magistral în preţios, vor înduioşa inima femeii sensibile, romantice şi visătoare, căreia îi plac accesoriile preţioase ce transmit emoţii. Un cadou pe măsura unei astfel de doamne sau domnişoare poate fi graţioasa brăţară Colours Butterfly by Borealy, ce evocă fragilitatea fluturilor şi frumuseţea florilor în linii şi cristale delicate, în nuanţe calde ce se împletesc cu strălucirea nobilă a platinei. De asemenea, brăţara Rose by Borealy transpune în preţios splendoarea trandafirilor , într-un accesoriu placat cu aur alb de 14 carate şi decorat cu cristale Swarovski.

 

Alegerea brăţării pentru viitoarea mireasă


Dacă vreţi să vă întregiţi vestimentaţia de nuntă cu o brăţară rafinată, colecţia Borealy de accesorii pentru mireasă, ce îşi propune să inspire apariţii pline de eleganţă şi strălucire, vă oferă posibilitatea de a opta între diverse modele de brăţări preţioase, placate cu aur alb, platină, decorate cu cristale Swarovski, diamante de zirconiu sau alte metale ori pietre preţioase. Spre exemplu, brăţara Luxury Bride by Borealy, cu un design de inspiraţie florală, impresionează prin regalitatea modelului şi montura monumentală cu cristale Swarovski, ce-şi împletesc sclipirile cu luciul nobil al platinei.

 

Cu speranţa că sugestiile noastre v-au fost de ajutor, vă invităm să descoperiţi pe îndelete colecţia de brăţări preţioase Borealy, unde bijuteriile de lux îşi împletesc strălucirea cu emoţia celor mai spectaculoase cadouri.

Împreună oferim emoţii şi construim amintiri de-o viaţă, Borealy - Cadouri de Lux