Borealy.ro Premiu GPEC 2011, 2014 si 2015
 
 
Cosul meu (gol)
 
Set Descending Direction

Cercei

Cercei

Vezi ghidul de selectie

Colecţia de cercei Borealy pune accent pe lux, calitate şi design-uri menite să satisfacă cele mai exigente gusturi în materie de bijuterii. Sute de modele de cercei realizaţi din aur alb, aur galben, aur roz, argint şi rodiu, împodobiţi cu pietre preţioase naturale, diamante de zirconiu, cristale Swarovski sau perle naturale vă aşteaptă pe rafturile Borealy pentru a descoperi perechea perfectă!
LIVRARE ASTAZI !
CAUTATI UN CADOU DE ULTIMUL MINUT?
Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de
LIVRARE ASTAZI !
Set Descending Direction

Ghid pentru alegerea cerceilor


Printre cele mai de efect şi iubite bijuterii feminine, cerceii au darul de încadra cu strălucire  frumuseţea chipului şi de a evidenţia stilul şi personalitatea purtătoarei. Aleşi cu atenţie, cerceii vor completa armonios ţinuta perfectă, vor ascunde micile defecte şi vor pune în valoare atuurile purtătoarei. Aşadar, de ce trebuie să ţinem cont atunci când alegem pentru noi sau pentru femeia dragă modelul ideal de cercei?

 

Alegerea cerceilor în funcţie de forma feţei


Femeile cu faţă ovală pot opta pentru orice tip de cercei, însă bijuteriile în aceeaşi formă îi vor pune în evidenţă graţia chipului şi liniile fine ale gâtului. Doamnelor şi domnişoarelor cu ochi albaştri le recomadăm o pereche de cercei ovali împodobiţi cu topaz natural, precum superbii Blue Topaz by Borealy.

Femeile cu faţă rotundă îşi vor pune în valoare trăsăturile cu o pereche de cercei lungi sau într-un model „teardrop” (picătură). Eleganţa şi feminitatea acestor doamne şi domnişoare vor fi subliniate de cerceii Rosette Simulated Diamond Argint sau Round Delicatesse Simulated Diamond Argint 925, senzuali şi împodobiţi cu cristale sclipitoare.

Femeile cu faţă în formă de inimă trebuie să se orienteze spre cercei cu forme alungite, menite să pună în evidenţă ochii purtătoarei, precum superba pereche Chandelier Supreme by Borealy. De altfel, orice model candelabru sau teardrop, meniţi să confere strălucire şi personalitate celor mai elegante outfit-uri, se potrivesc de minune doamnelor şi domnişoarelor cu faţă în formă de inimă.

Femeile cu faţă în formă pătrată vor opta pentru cercei cu forme circulare, rotunde sau alungite. Dacă se dovedeşte a fi şi o prezenţă feminină romantică şi visătoare, minunaţii cercei Trandafir by Borealy vor accesoriza cu bun-gust outfit-urile rafinate de zi de de seară.

 

Alegerea cerceilor în funcţie de culoarea părului


Femeile cu părul blond vor fin avantajate de bijuteriile din aur galben, precum modelul Rose Goldy, încrustat cu cristale Swarovski.

Brunetele vor fi avantajate de strălucirea aurului alb, a platinei, a rodiului şi a argintului, precum eleganţii cercei Teardrop Chandelier by Borealy, ce îmbină luciul nobil al aurului alb cu sclipirile diamantelor de zirconiu.

Nu în ultimul rând, roşcatele vor desăvârşi apariţii remarcabile prin accesorizarea cu cercei placaţi cu aur roz, precum exuberanţii Crystal Teardrop Rose.

 

Alegerea cerceilor în funcţie de stilul şi personalitatea purtătoarei


Femeia romantică şi visătoare va adora cerceii cu design-uri florale, cu modele fluide şi pline de senzualitate.

Femeia clasică, care mizează pe bun-gust şi eleganţă atemporală, va adora cerceii împodobiţi cu perle naturale, precum modelul Freshwater Perle Flower Orange Argint, făurit din argint şi decorat cu două seducătoare perle naturale de apă dulce, ovale, în nuanţă de orange pal şi cu luciu de sidef.

Femeia nonconformistă, independentă şi individualistă, îşi va exprima stilul prin bijuterii îndrăzneţe, ca de exemplu cerceii asimetrici sau modele earcuff. O alegere remarcabilă în materie de bijuterii moderne şi nonconformiste o reprezintă modelul Ear Cuff Dantelle by Borealy, placat cu aur roz şi împodobit cu superbe cristale ce reflectă lumina într-un curcubeu de sclipiri.

Femeia glamour şi sofisticată, pasionată de lux, va opta pentru bijuteriile elaborate, preţioase, precum cerceii Chandelier Magnifique sau Gorgeous Chandelier Flower, încrustaţi cu cristale Swarovski autentice şi placaţi cu aur alb.

 

Ţineţi cont de sfaturile de mai sus şi optaţi pentru bijuterii preţioase, făurite din metale nobile, cu o provenienţă certificată şi oferite spre vânzare de un retailer autorizat. Vă invităm să vă lăsaţi inspiraţi de colecţia de cercei Borealy, realizaţi din materiale superioare, cu design-uri irezistibile şi încrustaţi cu pietre preţioase rare şi de o frumuseţe cuceritoare.

 

Împreună oferim emoţii, Borealy  - Cadouri de Lux