Borealy.ro Premiu GPEC 2011, 2014 si 2015
 
 
Cosul meu (gol)
 
Set Descending Direction

Coliere

Coliere

Vezi ghidul de selectie

Colecţia de coliere Borealy vă aduce în atenţie peste o sută de modele de bijuterii, ideale pentru a fi oferite în dar femeilor elegante din viaţa dumneavoastră! Placate cu metale preţioase şi îmbodobite cu cristale Swarovski, cristale naturale, perle sau diamante de zirconiu, colierele Borealy se remarcă prin design-uri pline de rafinament, moderne şi adaptate tuturor stilurilor fashion. Lux, calitate şi strălucire în colecţia Borealy de coliere! Stocuri Limitate - Cumpăraţi acum!

LIVRARE ASTAZI !
CAUTATI UN CADOU DE ULTIMUL MINUT?
Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de
LIVRARE ASTAZI !
Set Descending Direction

Ghid pentru alegerea colierului


Colecţia Borealy de coliere vă aduce în atenţie o varietate de bijuterii, placate cu metale luxuriante, împodobite cu cristale Swarovski, pietre preţioase, diamante de zirconiu şi perle în design-uri pentru toate stilurile şi preferinţele în materie de fashion. Multitudinea de modele poate pune în dificultate orice persoană, fiind nu tocmai uşor să alegem colierul ideal dintr-o sumă atât de mare de posibilităţi. Fie că sunteţi în căutarea unui colier pentru dumneavoastră, fie că vreţi să oferiţi o astfel de bijuterie femeii dragi, vă punem la dispoziţie o serie de sfaturi menite să vă ajute în alegerea colierul perfect, menit să evidenţieze atuurile feminine şi eleganţa oricărei apariţii.

 

Alegerea colierului în funcţie de outfit-uri


- Pentru ţinutele de zi, casual sau office, sunt recomandate colierele discrete, împodobite cu pietre preţioase naturale, cu perle sau cu pandantive cu cristale Swarovski. Nu veţi da nicioadată greş cu un medalion lucrat cu migală şi ataşat unui lănţişor preţios: o astfel de bijuterie nu doar că va atribui un strop de culoare şi strălucire ţinutei, ci îi va conferi şi un plus de feminitate şi rafinament.

 

- Ţinutele lejere de seară pot fi puse în valoare cu coliere statement, în design-uri romantice, uşor supradimensionate, însă şi cu coliere fin încastrate cu diamante de zirconiu sau cele împodobite cu perle naturale.

 

- Ţinutele de ocazie pretind coliere pe măsură, spectaculoase prin strălucire, lux şi design. De o eleganţă cuceritoare, colierul Glamour Oscar Awards by Borealy este un bun reper de accesorizare. Placate cu aur sau platină, colierele pentru ţinutele de ocazie pot asigura succesul unei apariţii de vedetă, însă pentru alegerea bijuteriei perfecte trebuie să vă raportaţi la tipul de decolteu al rochiei, ţinutei de ocazie.

 

Alegerea colierului în funcţie de forma decolteului


- Decolteul tip barcă va fi pus în valoare printr-un colier ce acoperă baza gâtului, precum Iris Diamonds Colier by Borealy. Colierele mulate pe gât se potrivesc şi decolteurilor drepte, bijuteria aleasă putând fi simplă sau tip guler, însumată din mai multe şiraguri.

 

- Decolteului rotund i se potrivesc colierele lungi, şiragurile generoase din perle naturale, sau o piesă statement, precum superbul colier Grace de Monaco.

 

- Decolteul în V se accesorizează cu un colier similar, ce îi urmează liniile. Diamond One Colier by Borealy sau Key Pendant Argint 925 sunt alegeri potrivite unui astfel de decolteu, la fel şi pandantivele tip Solitaire.

 

- Decolteului în formă de inimă i se potrivesc coliere în Y, delicate şi cu cristale Swarovski, nu foarte lungi, precum colierul Halo Infinity One Diamond, o piesă de eternă eleganţă ce aduce în prim plan un sclipitor diamant de zirconiu.

 

Alegerea colierului în funcţie de culoarea ţinutei


Eleganţa şi simplitatea albului se armonizează cu splendoarea perlelor, a aurului alb, a platinei sau rodiului, la fel şi glamourul vestimentaţiilor argintii. Ţinutele în nuanţe de ivoire, galben sau auriu pal, pretind bijuterii placate cu aur galben şi decorate cu cristale în nuanţe calde, cu irizee de chihlimbar. Feminitatea şi senzualitatea unei rochii roşii va fi complimentată de un colier placat cu aur şi decorat cu cristale de smarald, precum seducătorul Oval Russian Luxury Smarald 1,5 carate Argint 925 by Borealy. De asemenea, rochia albastră de petrecere va arăta spectaculos însoţită de bijuterii din argint, garnisite cu diamante, iar cea neagră – de şiragurile cu perle naturale.

 

Alegerea colierului în funcţie de pietrele preţiose şi zodia purtătoarei


Femeii berbec îi aduc noroc cristalele roşii, de ametist sau rubin; nativa zodiei Taur ar trebui să poarte agate şi safire, iar femeia Gemeni – perle, safire, topaz şi ametist. Cristalele norocoase ale zodiei Rac sunt jadul, opalul şi aventurinul, ale zodiei  Leu – citrinul, olivina, turmalinul şi granatul, iar ale Fecioarei – ametistul, granatul şi safirul. Piatra Lunii, opalul şi rubinele sunt benefice nativelor zodiei Balanţă, iar celor din Scorpion norocul îl aduc acvamarinul şi rubinele. Topazul este piatra zodiei Săgetător, rubinul, onixul şi safirul – al zodiei Capricorn, iar femeilor născute sub semnul Vărsătorului le sunt recomandate bijuteriile cu turcoaz, lapis lazuli şi acvamarin. Nu în ultimul rând, doamnelor şi domnişoarelor din zodia Peşti le poartă noroc cristalele de ametist, agat albastru, turcoaz şi safir.

 

Unul dintre cele mai cunoscute sfaturi ale celebrei Coco Chanel se adresează doamnelor şi domnişoarelor: “Îmbracă-te prost, îşi vor aminti rochia;  îmbracă-te impecabil, îşi vor aminti femeia”. Vă invităm să vă lăsaţi inspiraţi de colecţia de coliere Borealy şi să alegeţi bijuteria perfectă pentru dumneavoastră sau femeia căreia o veţi oferi. Romantice, statement, glamour, clasice, exuberante sau discrete, colierele Borealy vin să desăvârşească cele mai preţioase şi memorabile momente din viaţa destinatarelor lor şi să le remarce, în cel elegant şi rafinat mod, frumuseţea şi feminitatea!