Borealy.ro Premiu GPEC 2011, 2014 si 2015
 
 
Cosul meu (gol)
 
Set Descending Direction

Inele

Inele

Vezi ghidul de selectie

Colecţia Borealy de inele vă provoacă să vă lăsaţi cuceriţi de splendoarea design-urilor, de strălucirea metalelor nobile şi de emoţia cromatică a pietrelor preţioase. Moderne, glamour, clasice, casual sau romantice, inelele Borealy reflectă cu rafinament personalitatea purtătoarei lor, recomandându-i eleganţa şi stilul individual. Totodată, inelele de logodnă Borealy au prinse în monturile delicate emoţii, sclipiri şi promisiuni de dragoste, desăvârşind contururi de vis pe mâna femeii iubite, o viaţă întreagă. Aur, argint, rodiu, platină şi pietre preţioase, în bijuterii de poveste, irezistibilele inele Borealy!
LIVRARE ASTAZI !
CAUTATI UN CADOU DE ULTIMUL MINUT?
Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de
LIVRARE ASTAZI !
Set Descending Direction

Ghid pentru alegerea inelelor


Fie că doriţi să achiziţionaţi un inel pentru dumneavoastră sau vă aflaţi în căutarea unei bijuterii deosebite pentru iubita, logodnica, soţia dumneavoastră, alegerea accesoriului perfect nu este nici pe departe o sarcină uşoară. Mai ales când vine vorba despre inele – bijuterii care implică o atenţie sporită astfel încât să se potrivească pe degetul destinatarei, să fie făurit din metalul preţios preferat al acesteia şi să bifeze un design în acord cu personalitatea ei, este destul de greu să ne decidem asupra unui model care, prin fineţea delaliilor şi unicitate să complimenteze stilul individual al purtătoarei sale.

 

Inelul de logodnă – cea mai preţioasă declaraţie de iubire


Pentru început, venim în întâmpinarea celor aflaţi în căutarea inelului de logodnă perfect cu câteva sfaturi. Dat fiind faptul că se adresează femeii alături de care intenţionaţi să vă petreceţi restul zilelor, inelul de logodnă este o achiziţie pentru o viaţă, pe care ea îl va purta pe deget decenii înainte. Pentru a-i topi inima cu o bijuterie irezistibilă, ţineţi cont de preferinţele ei atunci când alegeţi inelul de logodnă, respectiv ce metal preţios îi place (aur alb, aur galben, aur roz, platină, argint, rodiu etc.). Pietrele preţioase pe care ea le adoră vor influenţa, de asemenea, alegerea dumneavoastră, la fel ca şi design-ul piesei, pliat stilului destinatarei. O alegere originală şi de mare efect în materie de bijuterii de logodnă o constituie setul Inel şi Verighetă Solitaire Princess Argint 925, alcătuit din inel de logodnă şi verighetă, alăturate cu ingeniozitate într-un liant al sclipirilor şi strălucirii. Dacă nu vă puteţi hotărî asupra unui model, sfatul nostru este să solicitaţi părerea iubitei, fiind siguri, astfel, că inelul ales va fi pe gustul ei şi-l va purta cu mândrie întreaga viaţă.

 

Sfaturile Borealy pentru alegerea inelului ideal:


-          Optaţi pentru inele realizate din metale preţioase, precum aurul galben, aurul alb, aurul roz, platina, paladiu, rodiu sau argint. Doamna sau domnişoara căreia îi veţi dărui inelul va aprecia atenţia dumneavoastră pentru calitate şi lux; în plus, aspectul bijuteriei alese nu îşi va pierde din strălucire şi frumuseţe de-a lungul timpului, dacă aceasta este făurită din materiale preţioase.

 

-          Căutaţi inele decorate cu pietrele preţioase preferate de destinatara cadoului. Safirul, topazul, rubinul, ametistul, citrinul sau peridotul sunt câteva exemple de cristale ce atribuie strălucire şi culoare inelelor din colecţia Borealy, în forme şi design-uri adaptate diferitelor stiluri vestimentare. Femeia pasionată de bijuteriile cu aspect regal, va adora inelul Russian Smarald, iar cea romantică şi visătoare - inelul Daisy Citrine by Borealy.

 

-          Ţineţi cont de stilul femeii căreia i se adresează inelul: astfel, dacă este vorba de o doamnă sau domnişoară de o eleganţă clasică, care preferă accesoriile discrete, dar totodată de efect, bijuteria ideală pentru aceasta nu va fi nici supradimensionată şi nici împodobită cu pietre mari, în culori vibrante. Un model Solitaire, cu un diamant de zirconiu rotund, prins cu fineţe în montura inelului o va încânta mai mult decât v-aţi fi aşteptat. Pe de altă parte, femeia glamour, seducătoare şi exuberantă, va aprecia un inel remarcabil prin design şi strălucire, precum Marquise Pear sau superbul Luxury Rosa by Borealy. Femeia romantică şi pasională va fi sedusă de frumuseţea inelului Red Love Rubin, de altfel un preţios simbol al iubirii, perfect pentru logodnă.

 

-          Nu în ultimul rând, dacă v-aţi hotărât să cumpăraţi bijuterii preţioase din mediul virtual, asiguraţi-vă că magazinul aferent achiziţiei este autorizat de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor să efectueze operațiuni cu metale și pietre prețioase şi vă va livra inelul însoţit de un certificat de garanţie.

Vă invităm să vă lăsaţi inspiraţi de colecţia Borealy de inele şi bijuterii preţioase, astfel încât să oferiţi doamnei sau domnişoarei speciale din viaţa dumneavoastră cel mai splendid simbol al iubirii şi aprecierii – inelul perfect!

 

Împreună oferim emoţii şi construim amintiri de o viaţă, Borealy – Cadouri de Lux