Borealy.ro Premiu GPEC 2011, 2014 si 2015
 
 
Cosul meu (gol)
 
Set Descending Direction

Seturi

Seturi

Vezi ghidul de selectie

Seturi de bijuterii de lux by Borealy - Alegeţi din peste 50 de modele de seturi de bijuterii preţioase, lucrate în design-uri pentru toate gusturile, făurite din metale preţioase şi decorate cu cristale, diamante, perle sau cristale Swarovski. Seturi de bijuterii de calitate superioară, moderne, glamour sau clasice, perfecte pentru a fi dăruite sub forma unui cadou cuceritor pentru femeia dragă! Stocuri Limitate - Cumpăraţi Acum!

LIVRARE ASTAZI !
CAUTATI UN CADOU DE ULTIMUL MINUT?
Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de
LIVRARE ASTAZI !
Set Descending Direction

Ghid pentru alegerea seturilor de bijuterii


Colecţia Borealy de seturi de bijuteri are ca numitor comun luxul, extravaganţa şi strălucirea, calităţi împletite în design-uri pentru toate gusturile. Seturile de bijuterii din oferta Borealy sunt atent selecţionate pe criterii de calitate, fiind înnobilate cu metale preţioase şi cristale cuceritoare, încastrate în monturi inspirate de cele mai în vogă modele de accesorii. În cele ce urmează, vă vom prezenta câteva sfaturi pentru alegerea setului de bijuterii ideal, în funcţie de ocazia cu care acesta urmează a fi purtat.

 

Seturi de bijuterii pentru rochia de mireasă


Colecţia Borealy de bijuterii pentru mireasă este însumată din seturi ce vor detaşa apariţia miresei de oricare altă invitată prin modelele elaborate, strălucire şi lux. Rochia de mireasă va fi pusă cel mai mult în valoare prin accesoriile împodobite cu diamante şi perle, un admirabil exemplu reprezentându-l setul Audrey Hepburn. Totodată, adeptele bijuteriilor senzuale, seturilor ce includ cercei tip candelabru, îşi pot desăvârşi apariţia din cea mai importantă zi a vieţii cu romanticul Love Set Mireasa colier şi cercei.

 

Seturi de bijuterii pentru petreceri şi nunţi


Ori de câte ori sunteţi invitată să participaţi la o petrecere de nuntă sau de altă natură, accesorizarea ţinutei cu bijuteriile perfecte vă poate pune în dificultate. Însă atâta vreme cât menţineţi un echilibru cromatic în ţinută şi optaţi pentru asocieri de bun-gust şi rafinate, fără a cădea într-o extremă sau alta, nu aveţi cum să nu construiţi o apariţie remarcabilă. Aşadar, hotărăţă-vă ce anume vreţi să puneţi în valoare: rochia sau accesoriile şi în funcţie de răspunsul ales optaţi pentru discreţia, simplitatea şi eleganţa celorlalte elemente. În cazul în care mizaţi pe bijuterii, seturile din colecţia Exquisite Dantelle by Borealy promit să vă remarce feminitatea şi senzualitatea în cel mai rafinat şi luxuriant mod.

 

Bijuteriile perfecte pentru o ţinută cocktail


O seară de cocktail pretinde o rochie elegantă şi accesorii pe măsură. Bijuteriile împodobite cu cristale Swarovski, cu diamante sau pietre preţioase colorate şi făurite în design-uri glamour sunt alegerile perfecte pentru o astfel de ţinută. Un exemplu perfect pentru o ţinută de cocktail îl reprezintă  setul Delight Cercei, Colier şi Brăţară, menit să atribuie un plus de culoare, lux şi originalitate vestimentaţiilor rafinate de seară.

 

Bijuterii pentru petrecerea de Revelion


Petrecerea din noaptea dintre ani merită a fi punctată cu bijuterii spectaculoase, împodobite cu diamante de care nu-ţi poţi dezlipi privirea. Atenţia trebuie axată pe asortarea rochiei cu accesoriile alese, însă regulile cromatice nu sunt chiar atât de greu de repectat. Astfel – rochiile albastre cer bijuterii din argint sau placate cu aur alb, cu rodiu sau platină; ţinutele roşii pretind seturi de bijuterii placate cu aur galben; perlele se vor asorta unei rochii alb – sidef sau clasicei little black dress, iar o ţinută foarte simplă poate fi scoasă din anonimat cu un set statement de bijuterii.

 

Seturi de bijuterii pentru ţinutele elegante de zi


O conferinţă importantă, aniversările profesionale, o ieşire la restaurant cu partenerii, colaboratorii sau o petrecere office ce marchează succesul unui business sunt doar câteva exemple de ocazii ce pretind o ţinută mai aparte, diferenţiată de cea de zi cu zi. Seturile de bijuterii discrete, lucrate în linii delicate şi versatile din perspectiva design-ului şi a cromaticii sunt opţiunile recomandate în aceste situaţii. Din colecţia de bijuterii Borealy vă recomandăm seturile Cercei şi Colier Amour by Borealy sau Black Delice Onix Set Medalion, ambele foarte uşor de integrat într-o elegantă ţinută office.

 

Cumpărarea unei bijuterii este o plăcere pentru femeia elegantă şi rafinată, la fel cum primirea în dar a unui seducător set de accesorii bine ales este pură fericire pentru orice doamnă sau domnişoară. Femeia glamour va adora bijuteriile statement inspirate de modelele aduse în lumina reflectoarelor de vedetele momentului; femeia romantică şi visătoare iubeşte accesoriile de inspiraţie florală, iar o doamnă stilată va suspina mereu la vederea unor seturi cu perle naturale, aşa cum o tânără exuberantă va prefera piesele împodobite cu pietre preţioase naturale, în culori efervescente.

 

Ţinând cont de personalitatea şi stilul destinatarei, puteţi oferi cadouri memorabile femeilor deosebite din viaţa dumneavoastră, bijuterii pe care să le etaleze cu mândrie în cele mai preţioase momente ale vieţii. Bijuteriile lucrate din materiale preţioase, accesoriile de valoare pe care colecţia de seturi Borealy vi le pune la dispoziţie reprezintă, în sine, cadouri trainice şi de neuitat, daruri îmbrăcate în lux şi în emoţii. Lăsaţi-vă inspiraţi de modelele Borealy de bijuterii şi aduceţi în completarea celor mai frumoase apariţii accesoriile perfecte, sau oferiţi frumuseţe, strălucire şi preţiozitate sub forma unui emoţionant şi cuceritor cadou de lux!

 

Împreună construim amintiri de-o viaţă şi dăruim emoţii,

Borealy – Cadouri de Lux