Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Globe Gold Luxury by CREDAN - Made in Spain

1.720 Lei
La comanda

Durata de livrare: 5-10 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: STE090 Ai nevoie de ajutor? 0784.204.166
La achizitionarea acestui produs primiti 86 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Ambalare de Lux
  • Avantajele Borealy
  • Review-uri (0)

Beneficii:

Vă propunem un cadou exclusivist şi plin de valoare, adresat persoanelor remarcabile din viaţa dumneavoastră, celor care ştiu a aprecia calitatea, luxul şi rafinamentul atunci când vine vorba de obiecte decorative, opere de artă, veritabile capodopere. În cazul de faţă, reputatul brand hispanic CREDAN, apreciat în întreaga lume pentru fineţea, preţiozitatea şi măiestria produselor sale, ne aduce în atenţie un extravagant ceas având în centru globul pământesc, design ce duce cu gândul la mitologicul Atlas şi care va înnobila cu rafinament orice interior, spre mândria posesorului său.

Avantaje:

Ilustraţiile pe fondul aurului subliniază simetria fără cusur şi designul unicat al unui obiect ce merită a a fi aşezat pe birourile, bibliotecile sau în încăperile celor mai educate şi de succes persoane din viaţa dumneavostră, oferindu-le privilegiul de a deveni posesorii unor capodopere fără cusur, nobile şi sofisticate. Luxuriantul glob pământesc Credan vă este oferit într-o elegantă cutie roşie, purtând pecetea producătorului şi vă asigurăm că impactul darului dumneavoastră va întrece orice aşteptări.

Caracteristici:

Materiale: Lemn de esenţă nobilă, metal şi aur de 24 carate;

Mărime: Lungime - 18 cm; Lăţime - 17 cm; Grosime Bază - 3 cm;

Ţara de provenienţă: Spania;

Brand: Credan.

Povestea cadoului:

Imaginea lui Atlas, suportând greutatea Pământului pe umerii săi, a inspirat maeştrii Credan în crearea acestui ingenios ceas aşezat pe un elegant suport din lemn nobil roşu închis şi fixat în mijlocul unor somptuoase structuri metalice îmbrăcate în aur pur, bogate în decoraţiuni.

Globul pământesc este ingenios ilustrat în culoarea aurului şi albastru închis, înconjurat de centura timpului, sugerând astfel ipostaza lui Atlas, pedepsit să poarte pentru totodeauna pe spatele său Pământul şi Cerul, iar pe umerii săi – coloana ce le separă. Totodată, picioarele suportului din lemn sunt realizate sub forma unor perechi de aripi placate în aur, detalii ce sporesc grandoarea unui obiect de decor de rară frumuseţe şi valoare.

Prin valoare, preţiozitate şi rafinament, acest cadou de lux se pretează celor mai speciale ocazii şi celor mai remarcabile persoane. Un dar distins şi luxuriant, un obiect de valoare care va face cinste casei ce-l va primi, un cadou pe viaţă, un gest de neuitat!

Povestea Brandului:

Oferind în dar un articol CREDAN, dăruiţi un cadou cu o înaltă valoare istorică şi culturală, la care se adăugă şi valoarea aurului. Persoana care va primi darul va simţi că primeşte o parte din istoria lumii, transpusă în obiecte decorative impresionante, ce invită la o călătorie în trecut. Cine este CREDAN şi care este specificul pieselor semnate de prestigioasa companie spaniolă, vă vom explica în cele ce urmează.

Povestea Credan este legată de meşteşugul transmis din generaţie în generaţie în familia Gomez din localitatea spaniolă Toledo şi care, în anul 1965, a dus la fondarea companiei “Creaciones D’Angel”, specializată în reproducerea de lucrări de artă. Un deceniu mai târziu, numele companiei devenea CREDAN – prin alăturarea lui CRE (de la creations) + DAN (de la numele fondatorului, Angel). Schimbarea denumirii brand-ului a fost însoţită de majore investiţii în tehnologie şi dezvoltarea pieţei de desfacere, respectiv în magazine de lux, în cadrul cărora sunt puse la dispoziţia clienţilor produse valoroase, unice, pline de nobleţe şi de valoare intrinsecă.

Calitatea materialelor folosite, inclusiv aurul de 24 carate, precum şi rafinamentul şi eleganţa fiecărei piese în parte, au atras de partea Credan faima şi aprecierea mondială – regi, prinţi, şeici, ambasadori şi alte personalităţi marcante ale lumii devenind clienţi fideli ai prestigioasei companii spaniole. Toate articolele de lux Credan sunt fabricate în Toledo, Spania, şi sunt realizate de o echipă de meşteşugari cu îndelungată experienţă în domeniu. În procesul de producţie sunt folosite numai materiale  de cea mai bună calitate, la baza produselor Credan aflându-se cuprul, aurul de 18 şi 24K, argintul şi esenţe nobile de lemn. În prezent, articolele Credan sunt prezente în 75 de ţări din întreaga lume, prin intermediul celor mai prestigioase şi rafinate puncte de distribuţie, printre care şi Borealy – Cadouri de Lux.

Nota distinctivă a brand-ului Credan, faimos în întreaga lume pentru splendidele obiecte decorative pe care le semnează, constă în elaboratul proces de damaschinizare, menit să confere fiecărei piese o valoare estetică, artistică şi istorică deosebită. Numele acestui proces se datorează originii sale, care este Damasc (Siria). Acesta este procesul de făurire a unor desene folosind fire de aur de 24 şi 18K pe o bază de cupru.Procesul  debutează cu tratamentul mecanic pentru asprirea materialului de bază (cupru), asigurând astfel perfecta aderenţă a aurului. Apoi, sunt aplicate foiţe şi fire de aur de 24 şi 18 carate pentru a crea modelul – desenat, în prealabil, de mână. Pentru a obţine aderenţa perfectă a foiţelor şi a firelor de aur, materialul este ciocănit cu un burin sau cu dorn. Următorul pas este oxidarea zonelor ne-damaschinizate, realizată prin printr-o baie chimică ce conferă întregii piese o atractivă nuanţă închisă ce contrastează cu strălucirea aurului. În continuare, suprafeţele aurite sunt bătute şi procesate pentru a grava detalii de mici dimensiuni pe fiecare dintre ele, contribuind la frumuseţea rezultatului final şi atribuind fiecărei piese în parte unicitate. La final, piesele sunt lăcuite, pentru a le păstra frumuseţea neschimbată de-a lungul timpului.

Iată, succint, paşii procesului de damaschinizare ce înnobilează piesele CREDAN:

- Prin procese mecanice şi chimice se curăţă materialul de bază, întotdeauna cupru pur, pentru a obţine o fixare optimă a aurului. Grosimea bazei de cupru depinde de articolul care va fi produs, fiind cuprinsă între 0,2 şi 1,4 mm.   

- Al doilea pas implică încrustrarea aurului de 18K. Acesta se obţine amestecând aur pur, de 24K, cu argint. Grosimea stratului este de aproximativ 3 microni, aurul acesta are o nuanţă discretă de verde deschis.

- După stratul de aur de 18K, se încrustează un strat de aur de 24K . Acest strat are şi el grosimea de 3 microni.

- Al patrulea proces presupune fixarea aurului pe cupru. Se ciocăneşte, dând o nouă dimensiune obiectului, prin embosare.

- În continuare, se oxidează suprafeţele care nu sunt tratate cu aur. Pentru aceasta se introduce obiectul într-o baie chimică, care dă o tentă neagră suprafeţei neacoperite cu aur.

- Ultimul pas constă în acoperirea obiectului cu lac, pentru a proteja piesa de oxidare şi a uşura curăţarea acesteia.

Fiecare piesă Credan reprezintă o capodoperă în sine, lucrată cu migală şi măiestrie de cei mai pricepuţi artizani după un meşteşug elaborat, transmis din generaţie în generaţie. Procesului de damaschinizare se alătură luxul celor mai preţioase materiale, ce înnobilează produsul finit  – o operă deosebit de valoroasă, o parte din istoria artei mondiale, dedicată încântării celor mai pretenţioase persoane – regi, prinţi, ambasadori, precum şi acelui om pe care dumneavoastră vreţi să-l răsplătiţi cu un cadou unic, impunător prin valoare şi prestigiu.

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați:Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!