Borealy.ro Premiu GPEC 2011, 2014 si 2015
 
 
Cosul meu (gol)
 

Set Descending Direction

Bijuterii

Bijuterii

Vezi ghidul de selectie

Bijuterii de Lux by Borealy - Alegeti din peste 500 de modele de Bijuterii pentru a face un Cadou special fie dvs. fie celor dragi! Borealy va ofera Bijuterii cu Cristale cat si Bijuterii cu Pietre Pretioase de cea mai buna calitate de la branduri renumite international.
LIVRARE ASTAZI !
CAUTATI UN CADOU DE ULTIMUL MINUT?
Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de
LIVRARE ASTAZI !
Set Descending Direction

Ghid de selecţie a bijuteriilor

 

Bijuteriile pe care vi le propunem fac parte din colecţii restrânse, multe fiind unicat, lucrate manual şi împodobite cu cele mai frumoase cristale. Metale preţioase le învăluie cu strălucire şi lux, fiecare bijuterie în parte reprezentând o mică operă de artă creată pentru a desăvârşi frumuseţea feminină. Cu fiecare piesă în parte celebrăm stilul, eleganţa şi personalitatea femeii importante din viaţa dumneavoastră şi, nu în utimul rând, pe a ta însăţi!

 

O bijuterie vorbeşte de la sine despre purtătoarea sa. Înaintea comunicării verbale, primul impact al dialogului se rezumă la aspectul, înfăţişarea şi detaliile ce alcătuiesc imaginea oricărei femei. În acest sens, vă propunem câteva sfaturi privind alegerea bijuteriei potrivite în funcţie de personalitatea şi stilul celei pe care doriţi să o răsfăţaţi cu un cadou preţios.

 

Femeile conservatoare, al căror stil vestimentar abundă în linii clasice, vor fi întotdeauna încântate de bijuteriile cu perle naturale, a căror frumuseţe atemporală a depăşit tendinţele modei, rămânând constant în topul celor mai râvnite accesorii de preţ. Pe de altă parte, avem femeile cu personalitate extrovertită, în cazul cărora pandantivele metalice sau accesoriie pline de culoare, optimism şi exuberanţă le vor acompania cu succes dinamismul, energia şi spontaneitatea. Doamnele şi domnişoarele pline de viaţă, tinere indiferent de vârstă, remarcabile prin extravaganţa stilului personal şi mereu în pas cu moda, tind a fi mereu în centrul atenţiei, în mod special prin modul în care se îmbracă şi accesorizează. Acestora li se pretează colierele, cerceii, brăţările viu colorate, abundente în detalii şi în combinaţii neaşteptate. Nu în ultimul rând, femeii romantice, melancolice şi visătoare i se potrivesc bijuteriile inspirate de graţia şi frumuseţea naturii, cu motive florale sau în formă de fluturi, inimi, în tonuri şi culori calde.

 

Pentru o apariţie de ocazie fără cusur, alegerea bijuteriei potrivite trebuie făcută şi în funcţie de croiala ţinutei, a rochiei, după caz. În privinţa acesteia din urmă, decolteul joacă un rol esenţial în stabilirea bijuteriilor care vor sublinia fineţea gâtului, a feţei şi nu în ultimul rând, a mâinilor. Aceste sfaturi sunt valabile şi în cazul rochiei de mireasă, care se impune a fi asortată cu stil de accesorii preţiose, fiind, pentru fiecare femeie în parte, momentul când aceasta este, cu adevărat, cea mai frumoasă femeie din lume.

 

Astfel, în cazul decolteurilor în formă de inimioară sau V, colierele recomandate sunt cele în formă de Y şi V, caz în care rafinatele pandantive în stil lacrimă se vor preta de minune. Rochiile sau bluzele pe un umăr, care prin structura lor evidenţiază talia şi silueta purtătoarei,  nu se cer a fi asortate cu un colier, însă o pereche de cercei lungi şi lucraţi în linii subtile, alături de o brăţară masivă vor conferi întregii înfăţişări note aparte de eleganţă şi un aer sofisticat, modern.  O rochie cu croială simplă, cu gât în stil bărcuţă, va fi pusă în valoare printr-o pereche de cercei simpli, de mici dimensiuni, însumând eleganţa clasică, o aparentă simplitate şi o apariţie „cuminte” dar chic.

 

Se spune că bărbatul poate afla multe despre femeia pe care o priveşte, doar analizându-i bijuteriile. Acestea nu pot fi purtate sau oferite întâmplător, ele reflectă personalitatea purtătoarei şi vorbesc de la sine despre stilul acesteia. O femeie extravagantă va purta întodeauna accesorii preţioase şi scumpe, femeia copilăroasă adoră bijuteriile expresive, cu motive inspirate de natură, în formă de fluturi, flori sau animăluţe, femeia veselă iubeşte culoarea, excentrica va fi mereu în centrul atenţiei prin accesorii în forme neobişnuite, misterioasa se axează pe simbolurile bijuteriilor, iar femeia puternică se va asorta deopotrivă cu accesorii masive sau de o cuceritoare simplitate.

 

O pereche de cercei vintage, un colier robust, un inel spectaculos, o brăţară delicată... Detalii care influenţează radical întreaga ţinută şi care se impun a fi corelate cu personalitatea purtătoarei. Dacă aveţi nevoie de sfaturi, suntem aici, pentru a pregăti împreună un cadou pe măsura femeii care contează în viaţa dumneavoastră.

 

Nu uitaţi, însă, oricât de luxuriantă ar fi bijuteria cu care intenţionaţi să o impresionaţi, emoţia contează! 

 

Aşadar, să dăruim emoţii!

 

Borealy – Cadouri de Lux