Watch Winder Heisse & Söhne – Made in Germany

81.000 Lei
 • BONUS* 150 lei la fiecare achizitie de peste 300 lei
 • CASTIGI 4050 de puncte de fidelitate. 1 punct = 1 Lei
 • LIVRARE GRATUITA, in 24 de ore, peste 200 lei
 • *Vezi detalii bonus
Momentan indisponibil Cod Produs: 70019/55
close cart

Watch Winder Heisse & Söhne – Made in Germany

A fost adaugat in wishlist!

Wishlist Alerta stoc Informatii

Descriere Produs

Rolls Royce-ul watch winderelor de lux, o capodoperă a măiestriei tehnice şi un obiect al adoraţiei pentru cei mai înstăriţi colecţionari de ceasuri din lume. Doamnelor şi domnilor, avem privilegiul să vă prezentăm una dintre cele mai luxoase cutii pentru întors ceasuri din lume – exclusivistul watch winder Heisse & Söhne pentru opt ceasuri, echipat cu motoare programabile individual. Un excepţional cadou pentru bărbaţi!


Beneficii:

Pentru că timpul înseamnă bani, un watch winder de lux pentru colecţia de ceasuri fine reprezintă cadoul suprem pe care îl puteţi dărui bărbatului puternic şi pasionat de orologerie.

Avantaje:

Această piesă de excepţie are exteriorul realizat din lemn, cântăreşte aproximativ 60 de kg, este echipată cu opt motoare japoneze silenţioase şi va proteja ceasurile nu doar de praf, ci şi împotriva supraîncărcării. Interiorul negru din fibră de carbon completează cu lux estetica şi calitatea întregului ansamblu. În plus, watch winderul dispune şi de un sertar pentru accesorii preţioase, cu capac acţionat hidraulic şi prevăzut cu oglindă pe interior.

Caracteristici:

Iată câteva dintre uimitoarele specificaţii ale watch winderului Heisse & Söhne – Made in Germany:

-          Opt watch windere programabile individual;

-          Sertar adâncit pentru obiecte mici;

-          Control radio – electronic pentru a ridica sau coborî sertarul;

-          Interior din carbon autentic;

-          Control LCD cu control iluminat;

-          Rotire în sensul orar, în sens antiorar sau bidirecţional, cu 650, 900, 1350 sau 1800 rotaţii pe zi;

-          Motoare de înaltă calitate, programabile individual;

-          Funcţionează la reţeaua de curent (având adaptor inclus).

Dimensiuni închis ( LxHxA ): 50 x 108 x 34 cm;

Dimensiuni deschis ( LxHxA ): 50 x 171 x 34 cm;

Greutate: Aproximativ 60 kg;

Ţara de provenienţă: Germania;

Brand: Designhütte - Heisse & Söhne.

Timp de livrare: 5-7 zile.

Ceasurile din imagini nu sunt incluse.

Povestea cadoului:

Linia exclusivă a brandului Heisse & Söhne – Designhutte captivează prin neîntrecutul său nivel de măiestrie tehnică şi tehnologică. Ca prin magie, interiorul acestui watch winder apare în toată gloria sa la atingerea unui buton al telecomenzii. Ceasurile apar fixate în carbon de înaltă calitate, cu o strălucire unică. De altfel, inclusiv ledurile în oţel şi mecanismul hidraulic pot fi controlate la distanţă prin radio. Varietatea funcţiilor ale acestor watch windere garantează întoarcerea atentă şi continuă a oricărui ceas automatic.

Dacă fiecare watch winder Heisse & Söhne în parte reprezintă o capodoperă a măiestriei tehnice, cele opt cutii de întors ceasuri incluse în acest masterpiece îl ridică în fruntea topului mondial de profil. Aspectul elegant, alături de performanţa deosebită (controler LCD, iluminare cu led şi număr de rotaţii ajustabil) fac din watch winderul de faţă nu doar un instrument de lux plăcut privirii ci şi un accesoriu necesar alimentării optime cu energie a ceasurilor dumneavoastră. Un cadou copleşitor, pentru oameni de rară valoare!

Povestea brand-ului:

Încă din anul 2006, compania Designhütte a impresionat iubitorii de ceasuri din Germania şi de peste hotare cu vatch windere de înaltă calitate şi cutii specifice pentru păstrarea ceasurilor. Prin investiţia brandului în tehnici de producţie moderne, produse noi şi inovative sunt create în mod constant. Design-ul sportiv şi elegant, împreună cu excelentul raport preţ - performanţă ale acestui brand sunt doar două dintre motivele de a te decide pentru un watch winder Designhütte.

Fascinaţia pentru ceasuri stilate şi elegante a condus, în 2006, la înfiinţarea casei Designhütte de către Jan Heisse, pe atunci în vârstă de 25 de ani. Ca unul dintre primii distribuitori specializaţi de watch windere, Designhütte şi-a câştigat rapid o bună reputaţie printre entuziaştii ceasurilor din Germania şi din ţările vecine, printr-o puternică orientare către client, flexibilitate şi seriozitate.

Influenţată pozitiv de buna cooperare cu cei mai mari fabricanţi din industrie, la doar doi ani de la înfiinţarea companiei, a fost scoasă pe piaţă o serie de watch windere sub brandul propriu. Principalul obiectiv al acestei serii, de-a pune la dispoziţia iubitorilor de ceasuri automatice wach windere de înaltă calitate şi accesibile ca preţ, a propulsat numele Designhütte pe piaţa mondială de profil, marcând un succes răsunător.

Următoarea etapă în dezvoltarea companiei a fost decizia de a lansa brandul "HEISSE & SÖHNE" la sfârşitul lui 2009. Watch winderele şi cutiile pentru ceasuri purtând emblema "HEISSE & SÖHNE" pot fi corect descrise ca şi capodopere ale măiestriei în domeniu, folosind numai materiale de cea mai înaltă calitate şi inovaţie. Acest proces unic este întregit de o varietate aparent fără limite în programarea watch winderelor. Controlerul LCD, creat special pentru "HEISSE & SÖHNE", permite operarea rapidă şi comodă a fiecărui dispozitiv în parte. În prezent, masterpiece-urile Designhütte sunt accesibile şi pasionaţilor de ceasuri din ţara noastră, prin intermediul site-ului Borealy - Cadouri de Lux.

 

Testimoniale

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!