Borealy.ro Premiu GPEC 2011, 2014 si 2015
 
 
Cosul meu (gol)
 
Set Descending Direction

Cutii Ceasuri si Butoni

Cutii Ceasuri si Butoni

Vezi ghidul de selectie

Colecţia Borealy de cutii pentru ceasuri, butoni şi watch windere oferă o paletă variată de produse de lux, dedicate domnilor rafinaţi, îngrijiţi şi pasionaţi de bijuteriile timpului. Am selectat pentru dumneavoastră casete pline de rafinament, cu lucrături impecabile, practice şi dedicate nevoilor gentlemanilor, indiferent cât de pretenţioşi s-ar dovedi. Acestea vin în mărimi, forme, materiale şi design-uri variate, astfel încât să puteţi găsi, pe rafturile noastre virtuale, cadoul ideal pentru destinatarul vizat, reflectându-i gusturile, personalitatea şi statutul. Friedrich şi Designhuette sunt două nume de branduri germane cu faimă internaţională, care certifică provenienţa şi calitatea produselor noastre. Descoperiţi rafinamentul şi exclusivismul colecţiei Borealy!
LIVRARE ASTAZI !
CAUTATI UN CADOU DE ULTIMUL MINUT?
Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de
LIVRARE ASTAZI !
Set Descending Direction

Ghid de selecţie a cutilor pentru ceasuri şi butoni

 

Pentru domnii cărora le place să-şi exprime stilul personal şi rafinamentul prin intermediul ceasurilor de mână, casetele dedicate păstrării acestora în condiţii optime reprezintă cadouri mai mult decât îmbucurătoare. Aşa cum femeia îşi păstrează cu grijă bijuteriile în cutii dedicate, bărbatul care preţuieşte instrumentele timpului va fi încântat să-şi alăture colecţia de ceasuri într-o elegantă casetă care să-i confirme deopotrivă statutul şi pasiunea pentru instrumentele timpului. Colecţia Borealy de cutii pentru ceasuri şi butoni reuneşte piese de înaltă calitate, variate, dintre care unele multifuncţionale. Am selectat pentru dumneavoastră cele mai elegante casete pentru ceasuri şi butoni, precum şi watch windere de lux, astfel încât, pe rafturile noastre virtuale să se regăsească piese ce reflectă pe deplin personalităţile domnilor moderni, clasici, dinamici sau nonconformişti. În continuare, vă vom detalia, în mare, principalele criterii de care trebuie să ţineţi cont atunci când doriţi să alegeţi o casetă pentru ceasuri şi/sau butoni pentru bărbatul rafinat din viaţa dumneavoastră.

 

Numărul ceasurilor din colecţia destinatarului


Amploarea colecţiei de ceasuri a viitorului destinatar este principalul criteriu pe care trebuie să-l luaţi în calcul atunci când vreţi să alegeţi o astfel de casetă. Estimaţi numărul de ceasuri pe care bărbatul vizat le-a adunat de-a lungul anilor şi alegeţi o cutie pentru păstrarea acestora suficient de încăpătoare. De regulă, colecţia de ceasuri de mână creşte odată cu vârsta, astfel că unui tânăr îi puteţi oferi o elegantă casetă pentru patru ceasuri, spre exemplu, iar unui domn mai în etate, o cutie pentru zece ceasuri. Celor mai împătimiţi colecţionari, dăruiţi-le o casetă compartimentată pe mai multe nivele, precum distinsa casetă Lux Redford by Friedrich pentru 24 de ceasuri.

 

Personalitatea destinatarului


Bărbatului dinamic, mereu în căutare de noi oportunităţi şi care călătoreşte mult, i se potriveşte o casetă modernă pentru ceasuri, adaptată stilului său şi perfectă pentru a-l însoţi în deplasările sale. Cutia pentru 5 ceasuri din colecţia Collector London Leather a producătorului Friedrich reprezintă o inspirată alegere pentru un astfel de domn: design-ul modern, cu exterior îmbrăcat în piele neagră naturală, forma alungită şi cilindrică şi interiorul căptuşit cu catifea neagră însumând o declaraţie de stil a celor care preţuiesc cum se cuvine intrumentele timpului.

 

La polul opus, bărbatul clasic, al cărui stil este orientat înspre obiectele cu design tradiţional, va fi încântat de aspectul luxuriant, cu fine accente vintage al cutiei Cubano pentru ceasuri, cu exterior din piele naturală maro şi interiorul căptuşit cu catifea, plăcută la atingere. Designul clasic va fi salutat de toţi domnii care apreciază valorile consacrate, rafinamentul atemporal.

 

Cutii pentru ceasuri, butoni şi watch windere de marcă, simboluri ale statului şi luxului


Friedrich|23 este principalul brand care semnează cutiile pentru ceasuri şi butoni din piele puse la dispoziţia dumneavoastră de Borealy – Cadouri de Lux. Începuturile acestei companii sunt ancorate în anii ’20 ai secolului trecut, în apropierea oraşului Nuremberg din Germania. Mica afacere de familie a luat amploare de-a lunul anilor, în prezent Friedrich fiind un nume cu rezonanţă pe piaţa internaţională a accesoriilor de lux din piele. Pe lângă piesele semnate de prodigiosul producător german Friedrich, vă punem la dispoziţie watch windere semnate de celebra marcă germană Designhuette, pentru unul sau mai multe ceasuri automate. Cu ajutorul acestor dispozitive, ceasurile sunt întoarse şi reglate automat, dovedindu-se utile tuturor posesorilor de ceasuri dar mai ales colecţionarilor împătimiţi.

 

Nu în ultimul rând, casetele de lux pentru păstrarea butonilor vor măguli bărbaţii rafinaţi, care ştiu să-şi asorteze cămăşile cu butonii, punându-şi în valoare eleganţa, personalitatea şi statutul. Gentlemanilor pretenţioşi din viaţa dumneavoastră le puteţi dărui caseta pentru butoni Cubano by Friedrich, spre exemplu, compartimentată cu nouă lăcaşuri pentru păstrarea butonilor şi îmbrăcată în piele naturală maro. Vă invităm să descoperiţi colecţia Borealy de cutii pentru butoni, însumată din produse de înaltă calitate, practice, cu lucrături impecabile şi dedicate nevoilor domnilor rafinaţi şi îngrijiţi din viaţa dumneavoastră!

 

Casetele pentru ceasuri, watch winderele şi cutiile pentru butoni reprezintă cadouri de înaltă clasă, ce vorbesc de la sine despre personalitatea, pasiunile, gusturile şi statutul financiar al destinatarului. Sunt cadouri trainice, utile şi selecte, dedicate nevoilor domnilor ce ştiu a-şi asorta ţinuta cu un ceas de marcă sau o pereche luxoasă de butoni, sunt daruri de care posesorul se va folosi cu drag întreaga sa viaţă. Oferiţi colecţionarilor de bijuterii ale timpului şi accesorii fine posibilitatea de a-şi reuni ceasurile şi butonii în casete impecabile, de înaltă calitate şi de marcă. Cadouri cu şi de prestigiu, pentru cei care îşi preţuiesc timpul şi amintirile!

 

Alături de voi construim amintiri de-o viaţă, împreună dăruim emoţii.

 

Borealy – Cadouri de Lux