Ceas Greenwich Meridian by Credan, made in Spain

1.620 RON
Momentan indisponibil Cod Produs: ALI553
Wishlist Alerta stoc Informatii

Descriere Produs

Aurul de 24 carate, cristalele Swarovski, exteriorul din lemn african  Bubinga, originalitatea ceasului propriu-zis, lucrat sub forma unui preţios ou Faberge din coajă de ou de gâscă sunt doar câteva atuuri ce definesc valoarea superlativă a unui masterpiece orologic şi decorativ, made in Spain by Credan. Prestigiu, lux şi valoare într-un redutabil cadou pentru bărbaţi!


Beneficii:

Materialele folosite, incluzând şi aurul de 24 carate, rafinamentul şi eleganţa creaţiilor Credan au propulsat această marcă de renume internaţional în rândul preferinţelor celor mai potente şi influente persoane, regi, prinţi, ambasadori alături de o sumă largă de figuri publice devenind clienţi fideli ai acestei prestigioase companii spaniole. Credan ridică designul la nivel de artă şi ne invită prin decoraţiunile pentru casă şi accesoriile pe care le semnează să călătorim înapoi în timp, să ne bucurăm de lux, de frumuseţe, de simboluri şi perfecţiune.

Avantaje:

Ceasul Greenwich Meridian este un produs al manufacturii de lux Credan, un reputat brand hispanic ale cărui creaţii îmbina arta, luxul şi calitatea desăvârşită. Ceasul se remarcă prin exteriorul său aparte, realizat din lemn Bubinga în nuanţă de maro-roşcat, un lemn de esenţă tare originar din Africa de Vest, rezistent, durabil şi uşor de prelucrat şi finisat. Elementele piesei din lemn african Bubinga, respectiv exteriorul şi baza admirabil lucrată a ceasului, au fost acoperite cu 12 straturi de lac, pentru un plus de strălucire. Exteriorul imită un elegant cabinet, înăuntrul căruia se află un ceas în formă de ou Faberge, remarcabil prin decoraţiunile preţioase. Acesta a fost realizat manual de maeştrii Credan din coajă de ou de gâscă şi a fost împodobit cu cristale Swarovski autentice şi ornamente din aur de 18 şi 24 carate. Mecanismul ceasului este quartz şi a fost realizat în Germania. Faptul că acest monumental instrument de măsurare a timpului este realizat din material rare şi preţioase subliniază caracterul luxuriant al unui obiect de rară valoare, respectiv, calitatea, exclusivismul şi trăinicia sa.

Caracteristici:

Material: Lemn Bubinga din Africa de Vest placat cu 12 straturi de lac, coajă de ou de gâscă, cristale Swarovski, ornamente placate cu aur galben de 18 şi 24 carate;

Culoare: Maro - roşiatic, auriu, alb;

Marime: Lungime - 15 cm; Lăţime - 15 cm; Înălţime -  19 cm;

Ceas prevăzut cu mecanism quartz realizat în Germania;

Ţara de provenienta: Spania;

Brand: Credan.

Povestea cadoului:

Meridianul Greenwich, numit si Meridianul 0, desparte emisfera estică a Pământului de cea vestică, de la Polul Nord până la Polul Sud, şi a fost stabilit de către matematicianul şi atronomul englez Sir George Biddell Airy – faimos director  al Societății Regale de Astronomie și al Observatorului Regal din Greenwich. Acest meridian este punctul de plecare în calcularea celor 24 de zone ale timpului de pe planeta noastră, la vest de acest meridian timpul crescând cu câte o oră, iar la est – timpul fiind măsurat cu câte o oră în minus. Este admirabil cum maeştrii Credan au transpus într-un masterpiece orologic şi decorativ însemnătatea meridianului Greenwich, întreg obiectul amintind de eleganța regală a secolelor trecute şi de rafinamentul lor aristocratic. Designul ceasului inspiră atemporalitate, lux suprem și înaltă clasă. Lemnul de esenţă nobilă, aurul pur, cristalele Swarovski şi structura ceasului “Faberge” din coajă de ou de gâscă sunt materiale preţioase ce conferă întregului obiect o valoare greu de egalat, subliniată de rafinamentul estetic şi funcţionalitate.

Oferind în dar un articol CREDAN, dăruiţi un cadou de lux cu o înaltă valoare istorică şi culturală, la care se adăugă şi valoarea aurului. Persoana care va primi darul va simţi că primeşte o parte din istoria lumii, transpusă în obiecte decorative impresionante, ce invită la o călătorie în trecut.

Povestea brand-ului:

Cine este CREDAN şi care este specificul pieselor semnate de prestigioasa companie spaniolă, vă vom explica în cele ce urmează.

Povestea Credan este legată de meşteşugul transmis din generaţie în generaţie în familia Gomez din localitatea spaniolă Toledo şi care, în anul 1965, a dus la fondarea companiei “Creaciones D’Angel”, specializată în reproducerea de lucrări de artă. Un deceniu mai târziu, numele companiei devenea CREDAN – prin alăturarea lui CRE (de la creations) + DAN (de la numele fondatorului, Angel). Schimbarea denumirii brand-ului a fost însoţită de majore investiţii în tehnologie şi dezvoltarea pieţei de desfacere, respectiv în magazine de lux, în cadrul cărora sunt puse la dispoziţia clienţilor produse valoroase, unice, pline de nobleţe şi de valoare intrinsecă.

Calitatea materialelor folosite, inclusiv aurul de 24 carate, precum şi rafinamentul şi eleganţa fiecărei piese în parte, au atras de partea Credan faima şi aprecierea mondială – regi, prinţi, şeici, ambasadori şi alte personalităţi marcante ale lumii devenind clienţi fideli ai prestigioasei companii spaniole. Toate articolele de lux Credan sunt fabricate în Toledo, Spania, şi sunt realizate de o echipă de meşteşugari cu îndelungată experienţă în domeniu. În procesul de producţie sunt folosite numai materiale  de cea mai bună calitate, la baza produselor Credan aflându-se cuprul, aurul de 18 şi 24K, argintul şi esenţe nobile de lemn. În prezent, articolele Credan sunt prezente în 75 de ţări din întreaga lume, prin intermediul celor mai prestigioase şi rafinate puncte de distribuţie, printre care şi Borealy – Cadouri de Lux.

Nota distinctivă a brand-ului Credan, faimos în întreaga lume pentru splendidele obiecte decorative pe care le semnează, constă în elaboratul proces de damaschinizare, menit să confere fiecărei piese o valoare estetică, artistică şi istorică deosebită. Numele acestui proces se datorează originii sale, care este Damasc (Siria). Acesta este procesul de făurire a unor desene folosind fire de aur de 24 şi 18K pe o bază de cupru.Procesul  debutează cu tratamentul mecanic pentru asprirea materialului de bază (cupru), asigurând astfel perfecta aderenţă a aurului. Apoi, sunt aplicate foiţe şi fire de aur de 24 şi 18 carate pentru a crea modelul – desenat, în prealabil, de mână. Pentru a obţine aderenţa perfectă a foiţelor şi a firelor de aur, materialul este ciocănit cu un burin sau cu dorn. Următorul pas este oxidarea zonelor ne-damaschinizate, realizată prin printr-o baie chimică ce conferă întregii piese o atractivă nuanţă închisă ce contrastează cu strălucirea aurului. În continuare, suprafeţele aurite sunt bătute şi procesate pentru a grava detalii de mici dimensiuni pe fiecare dintre ele, contribuind la frumuseţea rezultatului final şi atribuind fiecărei piese în parte unicitate. La final, piesele sunt lăcuite, pentru a le păstra frumuseţea neschimbată de-a lungul timpului.

Iată, succint, paşii procesului de damaschinizare ce înnobilează piesele CREDAN:

- Prin procese mecanice şi chimice se curăţă materialul de bază, întotdeauna cupru pur, pentru a obţine o fixare optimă a aurului. Grosimea bazei de cupru depinde de articolul care va fi produs, fiind cuprinsă între 0,2 şi 1,4 mm.   

- Al doilea pas implică încrustrarea aurului de 18K. Acesta se obţine amestecând aur pur, de 24K, cu argint. Grosimea stratului este de aproximativ 3 microni, aurul acesta are o nuanţă discretă de verde deschis.

- După stratul de aur de 18K, se încrustează un strat de aur de 24K . Acest strat are şi el grosimea de 3 microni.

- Al patrulea proces presupune fixarea aurului pe cupru. Se ciocăneşte, dând o nouă dimensiune obiectului, prin embosare.

- În continuare, se oxidează suprafeţele care nu sunt tratate cu aur. Pentru aceasta se introduce obiectul într-o baie chimică, care dă o tentă neagră suprafeţei neacoperite cu aur.

- Ultimul pas constă în acoperirea obiectului cu lac, pentru a proteja piesa de oxidare şi a uşura curăţarea acesteia.

Fiecare piesă Credan reprezintă o capodoperă în sine, lucrată cu migală şi măiestrie de cei mai pricepuţi artizani după un meşteşug elaborat, transmis din generaţie în generaţie. Procesului de damaschinizare se alătură luxul celor mai preţioase materiale, ce înnobilează produsul finit  – o operă deosebit de valoroasă, o parte din istoria artei mondiale, dedicată încântării celor mai pretenţioase persoane – regi, prinţi, ambasadori, precum şi acelui om pe care dumneavoastră vreţi să-l răsplătiţi cu un cadou unic, impunător prin valoare şi prestigiu.


Testimoniale

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

Ceas Greenwich Meridian by Credan, made in Spain

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.